Nul op! Bedankt BOB

Zet jouw favoriete BOB of jezelf in de kijker en maak kans op een leuke attentie!

Wie bobt, heeft een streep voor wat ons betreft! Want met een BOB worden onze wegen een stukje veiliger, zowel overdag als ’s nachts, én heel belangrijk: zo geraak jij na het feestje weer goed thuis! Zet je BOB daarom in de kijker door hem te nomineren!

We winden er geen doekjes om: met Fidea gaan we voor meer veiligheid op de weg. Dat je hieraan meewerkt, verdient alvast een kleine attentie! Wil je een klein geschenkje voor je favoriete BOB aanvragen of vind je dat je er zelf ook wel eentje verdient omdat jij altijd bobt? Doe dan zeker mee!

 

(Door deel te nemen aan deze actie aanvaard ik het wedstrijdreglement.)

Doe zeker mee, want de leukste inzendingen maken kans op een extra prijs!

Er worden tweemaal prijzen uitgereikt. De inzenders van de winnende foto’s ingezonden van 6 december tot en met 25 december 2016 ontvangen als prijs:

  • 1e plaats: 4 tickets voor het BK Cyclocross in Oostende op zondag 8 januari 2017
  • 2e tot en met 10e plaats: duotickets voor het BK Cyclocross in Oostende op zondag 8 januari 2017

De inzenders van de winnende foto’s ingezonden van 26 december tot en met 31 januari 2017 ontvangen als prijs:

  • 1e plaats: Bongobon voor een etentje in een sterrenrestaurant
  • 2e tot 10e plaats: Bongobon voor een etentje in een Brasserie

De 5 leukste inzendingen publiceren we via deze site en Facebookpagina van Fidea Verzekeringen. Doe dus zeker mee!
#samenuit #samenthuis

Ontvang per nominatie gratis twee BOB-parkeerkaarten, één voor jou en voor jouw BOB.
Maak kans op tickets voor het BK Cyclocross in Oostende op 8 januari 2017.
Of wie weet ga je aan de haal met een Bongobon voor een gezellig etentje!

P.S. Als je zelf bobt, dan mag je jezelf gerust feliciteren en een BOB-foto van jezelf opladen! Of wie weet zetten jouw vrienden en familie je wel in de kijker? Deel deze actie gerust verder op Facebook of Twitter!

#hoezitjijachterhetstuur #goforzero

Veilig naar de cross met Sven Nys en de Telenet Fidea Lions

Voor veldrijders is de combinatie drinken én rijden nooit een optie. Of ze dus ambassadeur wilden zijn van deze campagne? We moesten het hen geen twee keer vragen. Ontdek hier hun oproep aan iedereen om het veilig te houden op de weg én op het crossparcours. #doemee #deelhunoproep #twitter #facebook #LinkedIn

We wensen jou en al wie je lief is een fijne overgang van oud naar nieuw: prettige en veilige feesten!

Voel je het al, de kerstkriebels? Hoe breng jij oudejaarsavond door? Bij vrienden of op restaurant? Of misschien blijf je wel lekker thuis, omdat je op nieuwjaarsdag fris wil zijn om de cross live mee te maken? Hoeveel leuke plannen je met Kerst en Nieuwjaar ook mag hebben, vergeet niet om voor een BOB te zorgen! Of geef zelf het goede voorbeeld. Want na het feest wil je toch weer veilig naar huis? #goforzero

Ben je Elit3-cliënt van Fidea? Dan moet je dringend eens met jouw verzekeringsbemiddelaar gaan praten!

BOB én Elit3-cliënt van Fidea? Spring snel binnen bij je verzekeringsbemiddelaar en vraag hem of haar naar de voorwaarden van de tijdelijke BOB-eindejaarswaarborg (*). Deze en andere commerciële informatie vind je eveneens terug op www.fidea.be en op www.elit3.be.

Wil je graag Elit3-cliënt van Fidea worden? Ook dan neem je contact op met jouw verzekeringsbemiddelaar, die er je graag alles over vertelt. Meer vind je ook op www.elit3.be

(*) waarborg geldig van 10 december 2016 tot 31 januari 2017 voor Elit3-cliënten met een BA Auto en geen Omniumverzekering voor het eigen voertuig.